Tweeter button Facebook button

Kinderfeest/workshop voor tieners/feestkist

Tuin & Taart biedt u verschillende mogelijkheden voor creatieve feestjes.

Wilt u een feestje voor kinderen bij u thuis? Tijdens dit creatieve kinderfeestje kom ik naar u toe en ga ik samen met de kinderen gedurende 2,5 uur een taartje of cupcakes versieren. Wanneer gekozen wordt voor het taartje (geschikt voor kinderen vanaf ong. 7 jaar) krijgt ieder kind een klein boltaartje van ong. 12 cm doorsnede. Dit taartje gaan we vullen met heerlijke vanillecreme en aardbeienjam en vervolgens bekleden met fondant. De fondant die hiervoor nodig is, kleuren de kinderen zelf. Daarna maken met behulp van allerlei uitstekers en hun eigen fantasie de versieringen voor het taartje. Voor een meerprijs van €3 per persoon kunt u de boltaartjes ook om laten toveren tot kleine prinsessen (barbietaartjes). Ieder kind krijgt dan een popje zonder benen waarmee de taart ineens een prinses met mooie baljurk wordt.

U kunt er ook voor kiezen om de kinderen cupcakes te laten versieren (geschikt voor kinderen vanaf ong. 6 jaar). Ieder kind krijgt dan 4 cupcakes die we gaan versieren met fondant. Ook deze fondant wordt zelfgekleurd en de versieringen worden gemaakt met uitstekers.

Na afloop van het feestje kunnen de kinderen het taartje of de cupcakes in een echte taartdoos mee naar huis nemen. Het kunstwerkje is geschikt om met ongeveer 4 personen op te kunnen eten. Mocht er tijd over zijn, dan is er ook nog de mogelijkheid om de taartdoos op te vrolijken met leuke tekeningen.

Het kinderfeestje van ongeveer 2,5 uur vindt plaats bij u thuis (Rijen / Tilburg / Breda / Bavel / Gilze / Hulten / Molenschot / Teteringen / Terheijden, andere plaatsen in overleg) en is geschikt voor 6-16 kinderen in de leeftijd vanaf 6 tot 12 jaar.  De kosten per kind zijn €12,50.

 

Voor kinderen tussen 12 en 18 jaar bieden wij nu ook een speciale workshop voor tieners aan. Tijdens deze workshop taart decoreren gaan we een taart van 15 cm vullen met een overheerlijke creme en jam. Daarna wordt de taart met fondant bekleed. De hiervoor benodigde fondant kleuren we zelf. Daarna gaan we de taart decoreren.

De workshop duurt 2-2,5 uur en vindt plaats bij Tuin&Taart en kan ingepland worden bij 4-8 deelnemers. In overleg kan de workshop ook bij u gegeven worden, maximum aantal personen is dan afhankelijk van de beschikbare ruimte. Per persoon kost deze workshop €20. Voor een meerprijs van €5 per persoon kan er ook gekozen worden voor een handtastaart. De workshop duurt dan 2,5-3 uur.

 

Daarnaast kan ik u de FEESTKIST voor kinderen en volwassenen aanbieden. De feestkist bevat alle benodigdheden om zelf aan de slag te gaan met het versieren van cupcakes. Alles wat u nodig hebt, zit er in: cupcakes (6 per persoon), gebaksdoosjes, uitstekers, verschillende kleuren fondant, en alle andere materialen die u nodig heeft om aan de gang te gaan. Natuurlijk zit er ook een duidelijke uitleg bij. Heeft u een thema voor het (kinder-)feest dan kunnen we de kleuren van het fondant en de soorten uitstekers hier eventueel op aanpassen.

Voor een feestje of een gezellige middag met kinderen is de feestkist natuurlijk uitermate geschikt, maar denk ook eens aan een vrijgezellenfeest, babyshower of gewoon een gezellige avond met vriendinnen of familie.

De feestkist kan de dag voor het feest in Rijen worden opgehaald en dient de dag na het feestje weer bij Tuin&Taart te worden ingeleverd. De kosten voor de kist zijn €10 per persoon. Minimaal aantal personen is 4, maximaal aantal personen is 20 (meer personen in overleg mogelijk). De borg voor de kist bedraagt €40, welke je natuurlijk bij het tijdig, schoon en compleet inleveren van de kist  (controlelijst aanwezig in de kist) weer terug krijgt.

Voor alle soorten feestjes geldt dat ik natuurlijk ook voor de traktatie kan zorgen! De mogelijkheden hiervoor vindt u hier.

Voor meer informatie kunt u mij via het contactformulier bereiken.

Om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven is het van belang dat u mij de volgende informatie doorgeeft:
– keuze voor boltaartjes (evt. prinses), cupcakes, tienerworkshop (evt. handtas) of de feestkist
– datum en tijdstip dat u het feestje wilt houden
– adres waar het feestje gehouden zal worden
– aantal kinderen
– naam en leeftijd van de jarige.

Comments are closed.