Tweeter button Facebook button

Tuinontwerpen

U wilt uw tuin veranderen, maar weet niet goed hoe u dit zou kunnen aanpakken? Of misschien bent u net verhuisd naar een nieuwbouwwoning en is uw tuin nog een kale vlakte? Ook is het mogelijk dat u al een prachtig tuinontwerp heeft, maar dat de juiste planten daarbij nog niet gevonden zijn. Bij Tuin & Taart bent u voor elke soort tuinontwerpwens aan het juiste adres.

Het maken van een tuinontwerp door Tuin&Taart bestaat uit meerdere stappen.

Tijdens een kennismakingsgesprek probeer ik aan de hand van een checklist en wat gerichte vragen inzicht te krijgen in uw wensen en mogelijkheden.

Aan het einde van het gesprek kunt u aangeven of u inderdaad uw tuin door mij wilt laten ontwerpen. Als dat het geval is, zullen we -indien u geen tekening met maten tot uw beschikking hebt- de tuin opmeten en eventueel wat foto’s maken.

Vervolgens zal ik op basis van de checklist een tweetal voorstellen maken (ontwerpfase). Deze voorstellen zullen we doornemen, waarna u besluit welk ontwerp (eventueel met kleine aanpassingen) ik definitief zal uitwerken. Vervolgens zal voor dit ontwerp een beplantingsplan gemaakt worden.

Wanneer het ontwerp klaar is, wordt ook een beplantingsplan voor u gemaakt. Dit is een overzicht van alle planten en benodigde aantallen. Bovendien wordt aangegeven waar u welke plant moet planten. Het zelf planten wordt u hierdoor gemakkelijk gemaakt. Hierdoor kunt u snel na oplevering al gaan genieten van uw tuin!

In onderstaande tabel vindt u de richtprijzen voor de ontwerpkosten. De exacte prijs is ook nog afhankelijk van de reisafstand. Binnen Breda zijn de reiskosten bij de tarieven inbegrepen.

Tuingrootte                          Ontwerpkosten                  
tot 100m2                                       €199
101-300m2                                     €275
301-600m2                                     €375
> 601m2                              vraag een offerte aan

Tot de ontwerpkosten behoren het schetsontwerp, lijst met benodigde materialen, beplantingsplan en een lijst met alle benodigde planten. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Om een goede inventarisatie te maken van uw wensen en de situatie te kunnen bekijken is voor een goed ontwerp persoonlijk contact belangrijk. De kosten voor dit contact – vaak in de avonduren of in het weekend- zijn meegenomen in de tarieven. Wilt u voor minder geld toch een goed ontwerp en/of beplantingsplan ontvangen? Dan is het mogelijk om via het contactformulier mijn vragenlijst te ontvangen. Wanneer u deze ingevuld retour stuurt samen met enkele foto’s van de tuin (bij daglicht) vanuit verschillende hoeken (van het huis af, naar het huis toe), ontvangt u voor €100 binnen 4 weken op basis van de door u verstrekte gegevens, een ontwerp voor uw tuin. Dit is echter alleen mogelijk indien uw tuin niet groter is dan 200m2.

Wilt u meer informatie, de vragenlijst voor het budget ontwerpaanvragen of een afspraak maken voor een kennismakings-/inventarisatiegesprek? Misschien wilt u een offerte ontvangen voor uw specifieke situatie? Stuur me dan een bericht via het contactformulier. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.