Under the sea…

Mijn nichtje van (nu) 4 is momenteel dol op zeemeerminnen. Natuurlijk moet haar tante dan een taart voor haar maken met daarop DE zeemeermin, Ariël.

Ik wilde wel eens een puzzelplaatje uitproberen, maar dan geldt weer, zelf uitproberen, of een workshop? Het werd een workshop, omdat ik per sé wilde dat het plaatje voor haar dan ook direct goed werd, omdat ik aanwijzingen zou krijgen. Natuurlijk een paar avonden op internet gesurft op zoek naar het perfecte plaatje voor haar. Uiteindelijk werd het een plaatje waarbij Ariël op een dolfijn rijdt…

Tijdens de workshop had ik een groot gedeelte van het puzzelplaatje al af (wat is dat leuk zeg, dat puzzelen), maar thuis wilde ik het plaatje nog perfectioneren. Natuurlijk moest het ook nog op een taart (dambordbiscuit met frambozenjam en chocolademousse en chocoladeknisperbolletjes) en die taart moest ook nog versierd worden. Het puzzelplaatje is van marsepein, de rest is fondant.

Mijn nichtje (en de rest van de bezoekers) waren onder de indruk.. Ze heeft zelfs nog nooit zoveel ‘sla’ en ‘zand’ gegeten (de groene plantjes op de rand van de taart en de lichtbruine basterdsuiker). Een geslaagde taart.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.