Taart!

Prijslijst, geldig m.i.v.  1 januari 2019. De voorwaarden zijn hier te vinden.
 

Heb je iets te vieren? Dan mag een taart niet ontbreken. TaartFeest maakt voor je de taart precies op maat. Heb je een thema, kleur, onderwerp in gedachten? Al ideeën opgedaan die je graag met ons wilt delen? Jij geeft aan hoe de taart er volgens jou uit zou moeten zien, wij gaan daar mee aan de slag! Het is ook mogelijk om in hetzelfde thema cupcakes, cakepops en /of pushcakes te bestellen. Maar die kunnen natuurlijk ook prima zonder taart!

De uiteindelijke prijs van jouw taart op maat (of cupcakes e.d.) hangt af van je wensen, maar krijg je altijd van te voren van ons door.  Hieronder vind je van de taarten het starttarief met basisdecoratie.

Starttarieven gebak op maat

 Ronde taarten
15 cm* €18 ± 6 personen
17,5 cm  * €25 ± 8 personen
20 cm €30 ± 10 personen
22,5 cm €39 ± 13 personen
25 cm €48 ± 16 personen
27,5 cm €60 ± 20 personen
30 cm €72 ± 24 personen
 Boltaarten
12 cm*                     €9                                   ± 3 personen – meptaartje
20 cm                     €30                                   ± 10 personen
Vierkante taarten
15 cm* €25 ± 8 personen
20 cm €42 ± 14 personen
25 cm €63 ± 21 personen
 Speciale taarten
Zwangere buik taart €50 ± 16 personen
Barbietaart** €50 ± 15 personen
Harttaart 15 cm €25 ± 8 personen
Hexagontaart  20 cm €30 ± 10 personen
* Alleen in combinatie met een andere taart
** Inclusief pinpopje zonder benen
 
Taarten van 25 en groter cm worden op een stevig onderbord geleverd. Het aantal personen is altijd een richtlijn. Veel mensen halen meer stukjes uit de taart.
 
Stapeltaarten

Het starttarief voor stapeltaarten is de prijs van de afzonderlijke taarten uit bovenstaand schema opgeteld. Per laag komt er dan een toeslag van €2,50 voor het stapelen en afwerken hiervan. Ook een stapeltaart wordt altijd op een stevig onderbord geleverd.

Bruidstaarten

Natuurlijk maken wij ook bruidstaarten. Vanwege de extra tijd en aandacht die bruidstaarten vereisen, gelden de starttarieven niet. Graag maken wij met u een afspraak om de wensen met betrekking tot het ontwerp, de smaak, levering en prijs door te nemen, ook proeftaartjes zijn een mogelijkheid. Samen komen we zo tot de perfecte bruidstaart voor jullie speciale dag.

Gender Reveal Cake 

Is er een kleintje op komst? Stel je eens voor hoe leuk het is om je familie en vrienden (en misschien jezelf ook wel) met een taart te laten weten of jullie een jongen of een meisje verwachten? TaartFeest werkt graag aan deze verrassing mee! Laat na een echo het geslacht van het kindje op een briefje schrijven en in een envelop stoppen. Wij maken dan een mooie neutrale (qua kleur) taart. Op het moment dat je de taart aansnijdt zul je zien of jullie een jongen of een meisje verwachten door middel van de kleur van de biscuit. Voor deze taarten gelden de starttarieven zoals hierboven vermeld met een meerprijs van €5 voor het kleuren van de biscuit. Ook superleuk in combinatie met de ‘zwangere buik taart’.

Cupcakes en petits fours

Kleine lekkernijen die altijd kunnen. Bruiloften, kinderfeestjes, kindertraktaties, verjaardagsfeest, als kraamtraktatie… er zijn ontzettend veel mogelijkheden!

Cupcakes kunnen eventueel gevuld worden, gedecoreerd worden met fondant in hetzelfde thema als een bijbehorende taart, of met een lekkere (gekleurde) toef . Net als taarten kan de decoratie van cupcakes en petits fours geheel naar wens aangepast worden.

Cupcakes €2,25 Minimale afname 12 stuks
Cupcake gevuld €2,50 Minimale afname 12 stuks
Minicupcakes €1,25 Minimale afname 24 stuks
Minicupcake gevuld €1,50 Minimale afname 24 stuks
Petits Fours €2,50 Minimale afname 10 stuks
 
Voorbeelden van de diverse lekkernijen die ik eerder gemaakt heb zijn op facebook terug te vinden (ook als je zelf geen FB pagina hebt).

Meer weten, of wilt u iets bestellen?  Omdat iedere taart handwerk is, gaat er veel tijd in zitten. Wilt u een taart van mij bestellen, wacht u dan a.u.b. niet tot het laatste moment, omdat ik dan mogelijk niet voldoende tijd heb om uw opdracht te maken. 

Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier.

Comments are closed.