Taartfeest: Kinderfeestjes, tienerworkshops en een feestkist

Bij Taartfeest vindt u verschillende mogelijkheden voor creatieve en lekkere feestjes!

Voor kinderen op basisscholen (groepen 3-8) kom ik naar u toe en neem ik voor ieder kind een klein boltaartje mee. De kinderen gaan dit taartje zelf vullen  (met vanillecreme en jam) en daarna bekleden met fondant. De fondant die hiervoor nodig is, kleuren ze zelf. Met behulp van allerlei uitstekers en hun eigen fantasie maken we vervolgens de versieringen voor het taartje.

Voor dit leuke kinderfeestje neem ik alle benodigdheden mee. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een plek waar alle kinderen aan kunnen zitten/staan werken tijdens het feestje. Daarnaast zou het fijn zijn wanneer de taartjes tijdens het feestje heel even in de koelkast kunnen staan (ong. 15 min.).

U kunt er ook voor kiezen om de kinderen cupcakes te laten versieren (geschikt voor kinderen vanaf ong. 6 jaar). Ieder kind krijgt dan 4 cupcakes die we gaan versieren met fondant. Ook deze fondant wordt zelfgekleurd en de versieringen worden gemaakt met uitstekers.

Het starttarief voor een kinderfeestje is €90. Aan het feestje kunnen dan 6 kinderen meedoen. Komen er meer dan 6 kinderen, dan is ieder volgend kind €10 (maximaal 16 kinderen). Naast de reguliere boltaartjes kunt u ook kiezen voor een barbietaartje/prinsessentaartje (incl. pinpopje zonder benen) of een eenhoorntaartje. De meerprijs hiervan is €3 per kind, deze optie is dan van toepassing op alle kinderen.

Na afloop van het feestje kunnen de kinderen het taartje of de cupcakes in een echte taartdoos mee naar huis nemen. Het taartkunstwerkje is geschikt om met ongeveer 4 personen op te kunnen eten.

Het kinderfeestje van ongeveer 2-2,5 uur vindt plaats bij u thuis  in Rijen / Tilburg / Breda / Dongen / Oosterhout / Bavel / Gilze / Hulten / Molenschot / Teteringen / Terheijden / Ulvenhout. Andere plaatsen zijn in overleg ook mogelijk maar hiervoor kunnen dan reiskosten in rekening gebracht worden. Ik ga er vanuit dat ik mijn auto gratis voor de deur kan parkeren. Indien dit niet het geval is (betaald parkeren) dan worden de kosten hiervoor ook in rekening gebracht. Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdagmiddag en zaterdag.

Voor kinderen in het middelbaar onderwijs (tot 18 jaar) hebben we een leuke tienerworkshop. Tijdens deze workshop taart decoreren gaan we een taart van 15 cm vullen met een overheerlijke vanillecreme en jam. Daarna wordt de taart met zelf gekleurde fondant bekleed en kan de taart gedecoreerd worden.

De workshop duurt 2-2,5 uur en vindt plaats bij Taartfeest in Rijen en kan ingepland worden bij 4-8 deelnemers. In overleg kan de workshop ook bij u gegeven worden, maximum aantal personen is dan afhankelijk van de beschikbare ruimte. Per persoon kost deze workshop €20. Voor een meerprijs van €5 per persoon kan er ook gekozen worden voor een handtastaart. De workshop duurt dan 2,5-3 uur.

Daarnaast kan ik u de FEESTKIST voor kinderen en volwassenen aanbieden. De feestkist bevat alle benodigdheden om zelf aan de slag te gaan met het versieren van cupcakes. Alles wat u nodig hebt, zit er in: cupcakes (6 per persoon), gebaksdoosjes, uitstekers, verschillende kleuren fondant, en alle andere materialen die u nodig heeft om aan de gang te gaan. Natuurlijk zit er ook een duidelijke uitleg bij. Heeft u een thema voor het (kinder-)feest dan kunnen we de kleuren van het fondant en de soorten uitstekers hier eventueel op aanpassen.

Voor een feestje of een gezellige middag met kinderen is de feestkist natuurlijk uitermate geschikt, maar denk ook eens aan een vrijgezellenfeest, babyshower of gewoon een gezellige avond met vriendinnen of familie.

De feestkist kan de dag voor het feest in Rijen worden opgehaald en dient de dag na het feestje weer bij Taartfeest te worden ingeleverd (hiervoor maken we meteen bij het ophalen een afspraak). De kosten voor de kist zijn €10 per persoon. Minimaal aantal personen is 4, maximaal aantal personen is 20 (meer personen in overleg mogelijk). De borg voor de kist bedraagt €50, welke je natuurlijk bij het tijdig, schoon en compleet inleveren van de kist  (controlelijst aanwezig in de kist) weer terug krijgt.

Voor alle soorten feestjes geldt dat ik natuurlijk ook voor de traktatie kan zorgen! De mogelijkheden hiervoor vindt u hier. Voor meer informatie kunt u mij via het contactformulier bereiken.

Om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven is het van belang dat u mij de volgende informatie doorgeeft:

  • Soort feestje (Boltaartje, cupcakes, Prinses/Barbietaartje, Eenhoorntaartje, Tienerworkshop op feestkist
  • datum en tijdstip dat u het feestje wilt houden
  • adres waar het feestje gehouden zal worden (i.vm. berekening eventuele reiskosten en/of parkeerkosten)
  • aantal kinderen (incl. jarige)
  • naam en leeftijd van de jarige.

Ik reageer altijd binnen 2 werkdagen op een mail. Indien u het feestje/workshop wilt vastleggen ontvangt u van mij de betalingsgegevens. Feestjes en workshops dienen altijd vooraf volledig betaald te zijn. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt.

Tijdens feestjes en workshops maak ik foto’s, deze kunnen op mijn Sociale Media Pagina’s gepubliceerd worden. Er worden geen foto’s door mij getagd waardoor de kans op herkenning nihil is en de privacy dus niet in het geding zal zijn.  Mocht u (uw gasten of de ouders van een van uw gasten) hier toch problemen mee hebben, laat het me dan weten, dan verwijder ik de foto’s direct.

Comments are closed.