Verwend worden…

Natuurlijk was ik ook al weken in de weer met de voorbereidingen van de cupcakes voor Pasen. De cupcakes voor dit weekend thuis moeten nog gemaakt worden, maar die voor mijn werk heb ik vanavond gemaakt. Een tijd geleden liep ik namelijk tegen een aanbieding aan van chocolaatjes met daarop de tekst ‘Vrolijk Pasen’. En tja, die kun je nu eenmaal niet met Kerstmis of met een voetbaltoernooi gebruiken….

De planning voor het maken was nog wel lastig, nog een training op het werk deze week, donderdag een dag extern en een verplichte ATV op vrijdag. De keuze viel daarom op dinsdag presenteren, dus vanavond maken.

In combinatie met de chocolaatjes wilde ik graag een toef op de cupcakes maken. De toef die ik op het oog had, wordt door velen gebruikt in combinatie met de red velvet cupcakes. Ik had hier nog geen ervaring mee, dus dan is het extra spannend om deze (onder druk) te moeten maken. De keukenmachine wilde niet echt meewerken, is inmiddels ook al aan vervanging toe, dus veel met de hand geklopt… De fitness oefeningen voor de bovenarmen hoeven deze week niet meer, dat kan ik je wel vertellen.

Volgens het thuisfront verwen ik mijn collega’s teveel. Ik heb maar beloofd dat ik de volgende keer cupcakes voor zijn werk ga maken. Ik ben benieuwd wat mijn collega’s ervan vinden…

Bookmark the permalink.

Comments are closed.