Thirthy at last…

Iedereen heeft ze wel in zijn of haar vriendenkring. Mensen die hun echte leeftijd niet willen prijsgeven, en ieder jaar weer opnieuw 25 worden…

Ook wij hebben er zo eentje rondlopen, gelukkig is het bij haar meer voor de lol dan ijdelheid (hoop ik tenminste 🙂 ). Maar dit jaar werd dan voor het eerst een magische grens voor haar bereikt. Ze werd 30 en geloof me, dat was een flinke stap vanaf de 23 jaar van vorig jaar…

Voor haar heb ik ook een puzzelplaatje gemaakt. Sinds de taart voor mijn nichtje ben ik daar immers een expert (ahum) in geworden en ik heb al zo ontzettend veel mooie voorbeelden voor zien komen met daarop de plaatjes van Blond! in de hoofdrol.

De taart is gevuld met kersenvulling en witte chocolade cream frosting (recept uit MJAM Taart). Een leuk detail is dat bij binnenkomst een van haar verjaardagskaarten in het oog sprong, dezelfde die ik als voorbeeld voor deze taart gebruikt had…

Bookmark the permalink.

Comments are closed.