Frambozendroom

Dan ga je op zaterdagavond lekker bij vrienden eten en dan roep je: Ik maak het toetje wel! Herkenbaar? Ik vind het leuk om te koken en taarten te maken, maar om nu iedere keer met een volledige fondanttaart aan te komen, leek me ook een beetje te veel van het goede.

Recent kwam ik bij het surfen op internet toevallig een aflevering tegen van een nieuwe kookserie op de BBC “Baking made Easy”. In deze serie bakt het voormalige model (tegenwoordig een Pastry Chef) Lorraine Pascal de meest uiteenlopende dingen, waaronder de taart, die ik voor het toetje in gedachten had.

Zij heeft me al op een aantal ideeën gebracht en inmiddels heb ik haar boek ook besteld, zodat ik niet steeds alle recepten over hoef te schrijven vanaf haar TV programma.

De basis is een biscuit, dit keer een chocolade biscuit, welke ik gevuld heb met witte chocolademousse, diepvriesframbozen, diepvriesjam en op 1 van de lagen ook nog van die chocolade knisperbolletjes. De taart is afgesmeerd met diezelfde witte chocolademouse. Aan de buitenkant heb ik chocolade sigaretten geplaatst en verse frambozen er bovenop.

Heerlijk! Een aanrader…

Bookmark the permalink.

Comments are closed.